Ana Sayfa Üyeliklerim 21 Şubat 2019 506 Görüntüleme

TBD -TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ

Türkiye‘nin bilişimle tanışmasının neredeyse hemen ardından 1971 yılında bugün bilişim profesyoneli diyebileceğimiz yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir gelecek vizyonu ile kurulan Türkiye Bilişim Derneği (TBD) bugün artık toplumun her katmanından üye yapısıyla “Bilişim Kültürünü” yaymaya çalışan bir “Sivil Toplum” öncü hareketine dönüşmüştür.

Üye sayısı bugün 9.500 i aşmıştır. Dört şubesi, 13 il temsilciliği ve 33 Üniversitede TBD-Genç örgütlenmesiyle TBD, bilişim sektörünün gelişmesine önemli katkılar vermeye devam etmektedir.

Tek bir salonda 100 e yakın katılımcıyla başlayan kurultaylarımız ve etkinliklerimiz 11 salon ve 8.513 ü kayıtlı 500 üzerinde de kayıtsız katılımcısıyla kongre merkezlerine sığamaz büyüklüklere erişmiştir.

Türkiye Bilişim Derneği‘nin bireysel katılımı esas alan yapısı ve gönüllülük temelindeki çalışma biçimiyle ürettiği raporlar, öneriler ve bağımsız söylemleri günümüzde tüm karar vericiler ve toplumun her kesimi tarafından dikkate alınır duruma gelmiştir.

Bu başarıda en önemli etmen üyelerinin yıllardır her koşulda derneğimize gösterdiği ilgi, güven, sağladığı destek ve katkıdır.

Kurulduğu yıldan bugüne derneğimizin özlemi;
Teknoloji üreten bir Türkiye,
Teknolojiyi yaşam kalitesini yükseltme anlamında kullanabilen bir toplum,
Kaynaklarını etkin ve verimli kullanabilen bir devlet yönetimi,
Nitelikli insangücü,
Uluslararası rekabet edebilir bir üretim sektörü,
yaratılmasına katkı sağlayarak gururla ve büyük bir onurla bu güzel ülkede her vatandaşımızın yaşamanın keyfini çıkarmasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb