Ana Sayfa Haberler, Siyaset, Yerel Haber 17 Kasım 2018 822 Görüntüleme

Canli Yayında Yerel Basın Sordu, Gökhan Taneri Vural Cevapladı

Mavi Karadeniz TV de Beykoz Yerel Basın Mensupları sordu Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Taneri Vural cevapladı. 16 Kasım 2018 Cuma günü Saat 11:00 de başlayan program yaklaşık 2 saat sürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Taneri Vural tüm sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. Belediye Başkanı olduğunda yapacağı projeleri dile getirdi. Moderatörlüğünü Mavi Karadeniz TV imtiyaz sahibi Sayın Fuat Kuş un yaptığı canlı yayında yerel basın mensupları Beykoz Olay Gazetesinden Sayın Eda Seskır, Beykoz Ses Gazetesinden Sayın Tayyar As ve Özgün Haber Gazetesinden Sayın Sedat Dalar katıldılar.

Beykozlunun sorunlarını bizzat lehtarı olarak ve yıllarca yaşayan biri olduğunu belirten Gökhan Taneri Vural çözümlerinin de Beykozlular tarafından bilindiğini, uzun yıllardır gerek sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevler sebebi ile gerekse de bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetlerinden tüm sorunları çözebileceğini ifade etti. Hedef Mutlu Bir BEYKOZ diyen Vural uzunca bir süredir bu seçimlere hazırlandığını, üniversiteler, Meslek Odaları ve STK lar ile birlikte hazırladığı projeleri olduğunu belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb