Ana Sayfa Faaliyetlerim 13 Mart 2011 359 Görüntüleme

Şükrü Kızılot Hocamızdan Torba Yasa Paneli

Finans Kulüp üyelerine Torba Yasa ile ilgili detaylı bilgiler veren Sayın Şükrü Kızılot Hocamızın yanısıra SGK Uzmanı ve Yazar Sayın Ekrem Sarısu ve YMM, RSM Kapital Kardem YK Başkanı Sayın Nur Ekesan eşlik etti. Paneli yöneten Finans Kulüp Başkanı Sayın Tevfik Altınok oldu.

Bu yasanın adının 832 kelimeden oluştuğunu belirten Hocamız, torbadan çok çuval yasa olduğunu belirtirken sadece taksitlerini 2 kereden fazla ödemeyenlerin değil aynı zamanda güncel tahakkuk eden primlerini de ödemeyenler için yapılandırmanın bozulacağını belirtti. Fakat yapılandırmanın bozulması eski duruma geri dönüş olmadığını, bozulan yerinden kalan taksitler için gecikme faizinin iki katı ile cezalandırılacağını söyledi. Panele katılan Gökhan Vural Panelistlere teşekkür ederken soruları ile de katkıda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb