Ana Sayfa Haberler, Yerel Haber 22 Ağustos 2016 646 Görüntüleme

27. Kaymakdonduran Şenliği yapıldı. Giresunlular coştu.

5 Haziran 2016 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz şenliğimiz için sabahın ilk saatlerinden itibaren Giresunlular Kaymakdonduran Piknik alanını doldurdu.

Derneğimize hizmeti geçen tüm başkanlarımıza plaket verdiğimiz, siyasi parti temsilcileri ve yerel yöneticilerimizin yoğun ilgi gösterdiği şenliğimizde bir çok yöresel sanatçımız da sahne alarak şenliğe katılan Giresunluların keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

Beykozlu Giresunlular Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği şenliğe TBMM Başkan Vekili CHP İstanbul Milletvekili Sayın M.Akif Hmzaçebi katıldı. Özellikle Beykozlularla olan çalışmaları için teşekkür etti.

Genel Sekreterimiz Sayın Gökhan Taneri Vural tüm hemşehrilerimizin bir arada olmaktan mutlu olduğu böyle etkinliklerin daha da sık yapılması gerektiğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb