Ana Sayfa Üyeliklerim 20 Şubat 2019 453 Görüntüleme

ANADOLUHİSARI LIONS KULÜBÜ

İster gelişmiş, isterse gelişmekte olsun tüm toplumların, insancıl değerleri ön planda tutan, mutluluğu paylaşmayı ve yaymayı benimsemiş Sivil Toplum Örgütlerine gereksinmesi vardır. Ülkemiz gibi gelişmekte olan toplumların devlet tarafından daha az korunur ve kollanır olması, devletin her eksiğe her noksana ulaşamaması, Lions gibi STK lara mutlak gereksinme doğurmuştur.

Lions Kulüplerine üye olmak, yani Lion olmak demek yeni insanlar tanımak, dostlar edinmek, arkadaşlığa önem vermek, sevmek, sevilmek demektir.

Yine Lion olmak, kendinden daha az şanslı yöre insanına yardım elini uzatabilmek, onların yaşam seviyesini daha yukarılara taşıyabilmek ve yaşam koşullarını iyileştirmek için çabalamak demektir.

Lion olmak, ulusal bilince ve ülke sorunlarına sahip çıkmak, yurt genelinde tüm Lion’larla el ele, gönül gönüle ülkesini daha yaşanır, daha çağdaş konuma getirmek için çalışmak demektir.

Lion olmak tüm dünya Lion’ları ile birlikte dünya barışına katkı sağlamak için çabalamak demek, sınırların vizelerin kalktığı, dünya vatandaşlığının kabul gördüğü, silahların yerini kalem ve kitaplara bıraktığı, savaşların son bulduğu insanca yaşamı savunmak demektir.

Kısaca Lions çağdaş yaşam koşullarını benimsemiş, bulunduğu toplumu daha ileriye taşımak isteyen, dost ve arkadaş canlısı, dünya barışına inanmış, iyi kentli iyi yurttaş, iyi insanlardan oluşmuş Lion’ların topluluğudur.

www.118md.org

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb