Ana Sayfa Faaliyetlerim 28 Haziran 2015 550 Görüntüleme

Mavi Karadeniz TV de Sağlıklı Gelecek Programı başladı

Mavi Karadeniz TV de yayına başlayan “Sağlıklı Gelecek” programının konuğu Beykoz Kaymakamı Sayın Süleyman Erdoğan idi. Bir insan hakları sorunu olarak GIDA GÜVENLİĞİ adlı kitabın tanıtıldığı programın sunucusu ve yapımcısı Gökhan VURAL, Beykoz Kaymakamı Sayın Süleyman Erdoğan’ın özgeçmişinden söz ederek programa başladı. Özellikle Gıda Güvenliği konusunda gerçekleştirdiği uygulamaların bütün meslektaşlarına örnek olduğunu belirten Gökhan Vural, kitabın bir özellikle ekindeki listeler sebebi ile başucu kitabı olduğunu vurguladı.

Normal olarak 40 dakika olması planlanan program seyircilerden telefon ve e-posta yolu ile gelen yoğun talep doğrultusunda yaklaşık 110 dakika sürdü. Özellikle yurt dışından gelen beğeni e-postaları programın devam etmesi yönünde karar verilmesine sebep oldu.

Yeni konu ve konuklarla devam edecek Sağlıklı Gelecek programı özellikle sunuculuğunu yapan Gökhan Vural, program konuğu Beykoz Kaymakamı Sayın Süleyman Erdoğan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb