Ana Sayfa Haberler, Siyaset 30 Mart 2016 605 Görüntüleme

Sayın Murat Karayalçın ile Sohbet

Sayın Murat Karayalçın ile sohbet edebilme fırsatı bulduk. Prof.Dr.Tolga Yarman ve tüm katılımcılar ile güncel konular hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Bu yemek organizasyonunu düzenleyen başta Sayın Sevil Becan’a teşekkür eder, siyasi hayatımızın duayenleri ile böylesine güzel bir anı yaşamaktan duyduğum mutluluğu ifade ederim.

Geçtiğimiz yıl CHP İstanbul İl Başkanlığı yapan Sayın Murat Karayalçın bu görevi esnasında öncülüğünü yaptığı “Yeni Bir Örgütlenme Anlayışı ve Modeli” çalıştayı sonuç bildirgesi hakkında görüşlerini paylaştı. CHP İstanbul İl Kongre delegelerinin oy birliği ile kurultaya sunulan bu bildiri aynı zamanda CHP İstanbul İl Kongresi Bildirisi de olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisince önümüzdeki yaz aylarında bir tüzük kurultayı yapılacağını ve bunun için tüm örgütlerden görüş bildirilmesi talep edildiğini belirtti. Bu görüşlerin sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüzüğünün önemli bir şekilde değişiklikler yapılacağını, daha demokratik, daha umut veren bir vizyona kavuşacağını umut ettiğini belirtti.

CHP İstanbul İl Başkanlığının sunduğu “Yeni Bir Örgütlenme Anlayışı ve Modeli” çalıştayı sonuç bildirgesinin bu çalışmalara ışık tutacağını, verilen emeklerin asla boşa gitmeyeceğini söyleyen Sayın Murat Karayalçın keyifli bir akşam geçirdiği için tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb